Mycket lyckad inspelning!

Prostata fikar
Trots datorstrul, ett mixerbord som bara ville spela upp i vänster högtalare/hörlur, rökpauser, kaffepauser och matpauser så fick vi färdigt hela 9 låtar denna kväll. Och som om det inte var nog med det, allt blev färdigt på endast 7 timmar! Måste tacka grabbarna i Prostata för en av dom smärtfriaste inspelningarna hittills, dom jobbade otroligt bra.

Drum n Bass, prostata
Trummor och bas, inga konstigheter. Basen lajnades direkt i bordet och sen körde vi den från datorn till en distpedal och sen tillbaka till datorn igen. Re-ampas ska den rena signalen göras imorgon!

Gitarr
Gitarr, inga konstigheter där heller. Guitar Rig 3 på båda kanalerna och dom ska också re-ampas imorgon.

  
Gastande, 421'an här.                                                                         Trummor.

Trummorna fick det självklara valet, D6 på kaggen, 421'an på virveltoppen och en 57'a på botten. sE1a som överhäng och en TSM rörmikrofon till rummet. Inget extraordinärt, körde allting utan EQ och effekter. Kommer köra kagge, virvel och pukor igenom "Monstret" imorgon för att få fram lite extra fet punch!

Gick som sagt hur klockrent som helst. Längtar tills jag får sätta mig in i dom enstaka spåren imorgon och se vad man kan få fram under grundmixningen. Re-ampingen blir också intressant, jävligt kul att se vad man kan få fram genom att blanda software och hardware.

Vet inte riktigt vad mer man ska säga förutom ännu ett tack till grabbarna i Prostata! Nu ska jag lägga mig och sova som ett barn, för imorgon är det ännu en dag med hårt arbete.

Kommentarer
Postat av: Orb

Yeah, bra skit! Tack för inspelningen, ska bli skoj att höra hur skiten låter efter mixning!

2009-10-05 @ 00:46:43
URL: http://myspace.com/prostataosd

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0